Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Thursday, November 19, 2009

Maluu tapi Mahu

huhu..dua ari lepas..citer dah basi dah tapi biar la, nak citer gak..HAHAHA. malu sangat2, macam biasa la mengada2 ngan DIA.mesti tiap kali ym (ala, yahoo messenger tu, u all tau kan..tak tau tu tipu la).. mesti aku minta web cam dia n hari tu, aku pinjam la webcam ena (thanks yer ena, sorry amik webcam mu tak bagi tau mu.) sebab nak webcam sangat, aku sanggup cari software sebab nak webcam DIA. dapat la aku tengok muka dia n dia tengok muka aku..hehehe..memula malu giler n rasa nak tergelak2 jer tengok muka sendiri..hahah..sampai dia cakap ''belum masuk tv lagi, kalau dah masuk tv, muka tu nak sorok mana?'' ..lagi la aku nak tergelak..dah puas gelak, baru la aku tunjuk muka aku..hehehe..begitu la smpai la aku ngantuk..

erm nak citer ape lagi ek...tak tau la nak citer apa lagi...k continue tomorrow..nak p solat maghrib jap..daaaaa


p/s: thanks yer dear cz still leh sabar ngan i sampai sekarang n layan kerenah i yang ngada2 ni..very 
appreciate it.. i love u so much...mmmmmuuuuaaaaaaaahhhh.. n i hope u will get more bonuses n always murah rezeki..amin..

1 comments:

arianna alhaddad said...

oo pinjam webcam x bgtau...

Post a Comment